×

Brukernes erfaringer

Hos Solemaids deler vi gjerne de gode historiene om hvordan Solemaids har hjulpet barn med Severs syndrom og hælsmerter til å atter vende tilbake til et aktivt barneliv. Les brukernes erfaringer med Solemaids her.

”Som håpt er det skjedd en forbedring av Lukas smerter i hælene

Smertene som han hadde i stillstand eller ved sport/gang/løping er fullstendig borte.

Den alminnelige gangen hans er samtidig kommet tilbake, noe vi fort kunne se. Samtidig er trykkbelastningen (hard hud) forsvunnet fra under føttene.

Løpingen hans er uanstrengt – for nylig spilte han håndballkamp i 30 min. uten problemer. Løpingen hans er fullstendig forandret og han tar flere spurter i sportssituasjoner.  Derutover har han vært med på marathonhåndball en hel natt i den lokale klubben uten å kunne merke problemer i de 14 timene det varte.

Igjen var det ingen problemer etterpå ved hvile. Han kan nå stå og trampe hælen sin i gulvet uten sko, uten å kunne merke irritasjon. Han har brukt sålene daglig og husker å skifte til alle de sko han har. Så vi er veldig tilfredse på nåværende tidspunkt. Hilsen Jonathan”

”Sålene hjalp prompte, som du forutsa og som de helst skulle

Det var litt tilvenning, men det gikk bra. For et par uker siden klagde han litt over litt økende smerter på tross av sålene, men det er som om det har gått i seg selv igjen. Vh Mads”

”Sofie har ikke hatt vondt i hælen siden

Hun var til og med med på en times kroppsøving på skolen samt halvannen times fotballtrening på onsdag uten å merke det minste i hælene:-) Jeg var litt spent på, om hun kunne venne seg til presset midt under foten, men det var kun de først par dagene, hun ble litt øm.

Det er bare skjønt å se en glad jente, som kan løpe rundt sammen med kammeratene uten å få vondt og dermed føle seg tvunget til å holde pauser. Mvh Sine”

”Christian har spilt så mye han har hatt lyst til

… både inne og ute svarende til 3-4 ganger ukentlig. Han er fortsatt øm, men det er ikke plagsomt, og han klager ikke over, at det er verre etter trening. Har bl.a. trent mandag og vært på intensivt stevne tirsdag og onsdag uten hælproblemer – det er et mirakel. Har vennet seg til innlegget – alt i alt er det fantastisk, og det er vanskelig å komme med noe negativt. Det skulle så være, at han ofte får blemmer på hælen, hvis han spiller i fotballsko med sokk. Så er det godt, at han har de gode gamle skinnskoene ennå. Mvh Jakob”

“Etter 3-4 dager hadde hun vennet seg til innleggene

Etter 3-4 dager hadde hun vennet seg til innleggene. Etter 1 uke prøvde hun å løpe en liten tur, og det gikk også veldig bra. Det har hun ikke gjort i ca. 2 år, uten det gjorde vondt flere dager etterpå. Så tusen takk for hjelpen:-) Mvh Susanne”

“Det har skjedd et mirakel

Gutten hadde vondt i hælene, kom til undersøkelse, fik laget sålene og turner nå i sko med innlegg uten problemer. Prisen er kanskje litt høy, men for oss var det øyeblikkelig 100% lindring, så kan kun anbefale det//Anders”

”Straks etter han fikk de nye sålene, ble han mer aktiv

Han hadde fortsatt litt vondt i føttene i det nye støttepunktet på sålene, men det var slettes ikke samme smerte. Siden sommerferien har han deltatt i alle aktiviteter på skolen og i fritiden. Han har gått ned i vekt og elsker plutselig å være med på fotballkampene – og nå er kondisjonen så god, at han spiller hele kamper i god stil, og så god at han kan følge med de raskeste på banen. Fantastisk forandring på 3 måneder.

Jeg anbefaler sålene dine til alle, som har tilsvarende utfordringer med hælsmerter. Mvh Jesper”

”Sålene har vært et mirakel

”De første dagene gjorde det virkelig vondt å gå med de nye sålene, MEN etter det har det bare vært et mirakel. Før kunne han ikke gå i flere dager etter han hadde spilt fotball og generelt hadde han blitt så inaktiv, at jeg ble bekymret da han også begynte å legge på seg. Nikolaj har ellers alltid vært mega aktiv og satt ALDRI stille. NÅ er han igjen en glad aktiv gutt, som ikke sier nei til aktivitet. Det er fantastisk.

En dag hadde han ”glemt” sålene i fotballskoene, men de kom fort i etter få minutter. Vi er bare glade og tilfredse. Mvh Nikolaj og Mia.”

Allerede en uke etter sålene ble tatt i bruk var hun på turntrening igjen – nesten helt uten smerter!

Det var få øvelser hun måtte vente litt med akkurat i begynnelsen. Nå bruker hun sålene i alle skoene sine, hun flytter bare sålene hver gang hun skifter sko. Hun/vi er også lykkelige over den hjelpen hun har fått, vi kan absolutt kun anbefale Solemaids! Med vennlig hilsen Pernille Lund Madsen”

Du kan lese mer om Sever syndrom her.

Cookies