×
Effektiv behandling mod hælsmerter

Solemaids sålene

Er du interessert i å vite mer om Solemaids sålene, og hvordan de fungerer?

Vi forteller deg mer om dem her.

Solemaids: Dansk produksjon med øye for kvalitet

For Per Øllgaard som grunnla Solemaids, er det viktig at sålene som produseres skal gjøre en forskjell for det enkelte barnet. Derfor er det avgjørende at sålene produseres i Danmark, slik at man hele tiden kan være tett på arbeidet og sikre den høye kvaliteten i alle ledd av produksjonsprosessen.

Vi har jobbet med å etablere en velfungerende produksjon, hvor mange av prosessene fortsatt er håndholdte, og hvor sålene er bygget opp av flere forskjellige lag av materiale. Sålene skal fortsatt tilpasse behovet som det enkelte barn har.

CE-merket såle

Solemaids skal være et sikkert produkt som foreldre og barn trygt kan bruke. Sålene er CE-merket. Merkingen er et uttrykk for at sålene overholder ”vesentlige sikkerhetskrav”. For Solemaids betyr dette blant annet at materialene som sålene er bygget opp av testes løpende både i forhold til kjemiske, fysiske og mikrobiologiske egenskaper.

Les mer om hvordan sålene fungerer her.

Solemaids-sålene: Historien

Den store reisen med de små sålene startet i et lite kjellerlokale for over 10 år siden, hvor Per Øllgaard begynte å fremstille såler for å hjelpe barn med hælproblemer. Siden da har etterspørselen tatt fart, og produksjonen av sålene er flyttet til større lokaler i Viborg.

Enda flere unike såleløsninger på vei

Per Øllgaard jobber hele tiden med å skape såleløsninger som kan forebygge fotproblemer hos både barn og voksne. Og inspirert av Solemaids-sålenes oppbygging, er vi i Solemaids så smått i gang med å utvikle flere unike såler, som blant annet kan forebygge hælsporer og senebetennelse hos voksne.

Cookies